logo Red Star Development

Over Red Star Development

Red Star Development ontwikkelt hoofdzakelijk software in opdracht van klanten. De onderneming is gestart op 1 januari 2018 als eenmanszaak. Ik ben de eigenaar van de onderneming. Mijn naam is Dave Schoorl en ik ben een ervaren Java ontwikkelaar. Om een beter inzicht te geven in mijn kwaliteiten en ervaring, kunt u mijn C.V. downloaden en bekijken.

Freelance opdrachten

Tot de komst van het Corona virus, voerde ik freelance opdrachten uit op locatie bij de klant, daarna voornamelijk in een 'thuiswerk' situatie. Meestal gaat het om grote, complexe projecten, waarbij ik werk binnen een bestaande, multidisciplinaire ‘agile ontwikkelteam’.

Kleine opdrachten

'Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor het uitvoeren van kleine opdrachten op het gebied van Java ontwikkeling. Deze voer ik desgewenst in-house uit.

Open Source

Ook draag ik graag bij aan Open Source projecten. Soms is dat een kleine bijdrage, soms gaat het om een kleine bibliotheek of applicatie die ik als Open Source heb gepubliceerd.

Digital-Ink

Red Star Development heeft de online applicatie 'Digital-Ink' ontwikkelt, die gebruikers ondersteund in hun creatieve schrijfproces. Deze software helpt (aspirant) schrijvers bijvoorbeeld hun roman te realiseren. Het is via een abonnement af te nemen en heeft op dit moment de beta-status. Geïnteresseerden kunnen een account aanmaken op https://digital-ink.app en op YouTube is een introductiefilmpje geplaatst.